Αλμπουμ κηρυγμάτων (Video)

Αλμπουμ κηρυγμάτων (Video)

Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζουμε ομαδοποιημένα ως άλμπουμ , κηρύγματα εργατών του Κυρίου που έλαβαν χώρα σε ιδιαίτερες συναθρήσεις της αδελφότητας.

3/2/2019 ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

Μια ευλογημένη ημέρα όπου η αδελφότητα με την συμμετοχή αδελφών από την Θεσσαλονίκη και τα Ν.Μουδανιά έμεινε στην προσευχή εκζητώντας την οδηγία και την βοήθεια του Κυρίου στα αιτήματά της.

Β' Κορινθίους γ'17, δ'

Γαλάτες 5 (ε') Ιωάννης Σούγαρης

2/12/2018 Ημέρα αφιέρωσης για τα αιτήματα των εκκλησιών

Και πάλι ο Κύριος μας οδήγησε στον καλό αγώνα αυτό της αφιέρωσης της ημέρας της Κυριακής ώστε να τον εκζητείσουμε και να τον ικετεύσουμε να κάνει έλεος και να βοηθήσει και να οδηγήσει τον λαό Του σύμφωνα με το θέλημα Του που είναι αγαθό , ευάρεστο και  τέλειο. Μαζί μας ήταν και αδέλφια,ποιμένες και πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Βεροίας και των Ν.Μουδανιών και μας φέρανε τα νέα από το έργο του Κυρίου στα μέρη τους αλλά και μηνύματα και προτροπές μέσα από τον λόγο του Θεού. Παραθέτουμε τα κηρύγματα που γίνανε την ημέρα αυτή.

2/12/2018 Ιεζεκιήλ λζ'(37) Ιωάννης Σούγαρης / Αφιέρωση Περαίας


2/12/2018 Γιάννης Παπαγεωργίου και Νίκος Δημολιάρας από την εκκλησία της Βεροίας


1/10/2017 Ημέρα αφιέρωσης της εκκλησίας της Περαίας

Πρώτη ημέρα της εβδομάδας και πρώτη του μηνός, ο Κύριος μας οδήγησε να έχουμε την ημέρα αυτή σε εκζήτηση , νηστεία και προσευχή . Και αυτή την φορά , αδελφοί, πομένες και εργάτες τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης , Ν.Μουδανιών και Βεροίας ήλθαν και συμπαραστάθηκαν στον αγώνα αυτό της εκκλησίας μας. Το Πνεύμα το Αγιο ήταν αυτό που έδωσε μηνύματα με τα χαρίσματά Του και με την διακονία του λόγου γεμίζοντας χαρά , ευφροσύνη και παρηγοριά τον λαό του Κυρίου. Ακούσαμε και τα νέα του έργου του Κυρίου στην Βέροια και στα Ν.Μουδανιά και χαρήκαμε πολύ. Στο τέλος όλοι μαζί είχαμε μια ευλογημένη κοινωνία.

1-10-2017 Δ.Παπαδημητρίου, Νίκος Δημολιάρας Αφιέρωση Περαίας

1-10-2017 Γ.Σούγαρης Αφιέρωση Περαίας

2/10/2016 Ημέρα αφιέρωσης και εκζήτησης του Κυρίου

Ημέρα ξεχωριστή που οι αδελφοί μαζί με τους αδελφούς της εκκλησίας των Μουδανιών και με αδελφούς από την Κεντρική Εκκλησία της Θεσσαλονίκης (Πτολεμαίων 29β), ενωμένοι εκζήτησαν τον Κύριο και την οδηγία Του για την πορεία του καθενός στο υπόλοιπο της ζωής τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τα μηνύματα που φέρανε οι εργάτες του Κυρίου την ημέρα αυτή

Πως γίνεται το έργο του Θεού, η θέση του κάθε αδελφού στο έργο του Κυρίου.

Από την εκκλησία των Μουδανιών, ο αδελφός και ποιμένας της εκκλησίας Ιωάννης Σούγαρης, μίλησε σχετικά με το πως ο Κύριος κάνει το έργο του, ποιά είναι η θέση του πιστού μέσα σε αυτό, για την υπομονή που πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος για να αξιωθούμε να κερδίσουμε τις ψυχές μας στην αιώνια βασιλεία του ΘΕΟΥ

Κατά Μάρκου Ευαγγέλιο, 2 κεφ./ Αστριτ

Ο αδελφός Αστέρης , πρεσβύτερος από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης ήρθε μαζί με άλλους αδελφούς από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης να συμπαρασταθεί στον κοινό αγώνα των αδελφών της εκκλησίας της Περαίας και των Μουδανιών και έφερε και τους χερετισμούς και την αγάπη όλων των αδελφών της εκκλησίας που διακονεί

Εφεσίους επιστολή Απ.Παύλου 4ο κεφ, Δέβης Π.

20/11/2016 Ημέρα αφιέρωσης - εκζήτησης του Κυρίου

Την ημέρα (Κυριακή) αυτή , η αδελφότητα την αφιέρωση σε προσευχή και εκζήτηση της οδηγίας και χάριτος του Κυρίου ώστε να δοθεί το αίτημά της για την επιστροφή και σωτηρία των αγαπητών της προσώπων. Στον θεάρεστο αυτόν αγώνα συμπαραστάθησαν αδελφοί και εργάτες του Κυρίου απο τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης , των Ν.Μουδανιών και της Βεροίας. Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε παρακάτω τα μηνύματα που φέραν οι εργάτες του Κυρίου.

Αδ.Πέτρος Δέβης, αδ.Αμλετ Αρακελιάν και αδ.Δημήτρης Παπαδημητρίου

Αδ. Σούγαρης Ιωάννης

Αδ.Αστρίτ και Αδ. Γιάννης Παπαγεωργίου