Οι συναθροίσεις μας

Οι συναθροίσεις μας

Οι συναθροίσεις της Αδελφότητας είναι ελεύθερες προς κάθε ένα που ενδιαφέρεται να ακούσει τον λόγο του Θεού, το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Οι ημέρες και οι ώρες των συναθροίσεων της Αδελφότητας είναι :
  • Τετάρτη 6:30μμ-7:30μμ Προσευχή και 7:30μμ-8:30μμ Κήρυγμα
  • Κυριακή 9:30 πμ-10:30 πμ Προσευχή και 10:30πμ-11:30μμ Κήρυγμα
Εκτός από τις τακτικές συναθροίσεις της Αδελφότητας, υπάρχουν και οι έκτακτες συναθροίσεις, που λαμβάνουν χώρα όταν οι πιστοί θέλουν να αφιερώσουν την ημέρα τους σε νηστεία και προσευχή, για να βρουν χάρη από τον Κύριο στα αιτήματά τους. Συνήθως οι νηστείες γίνονται την ημέρα της Κυριακής (πρώτη ημέρα της εβδομάδας) και το εκκλησίασμα μένει μέσα στην αίθουσα έως το απόγευμα, προσευχόμενο και ακούγοντας τα μηνύματα που δίνει ο Κύριος μέσω των χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος και μέσω των διακόνων του λόγου Του. Επίσης ένα άλλο είδος συναθροίσεων της αδελφότητας είναι και η τράπεζες αγάπης οι οποίες γίνονται είτε στην αίθουσα της αδελφότητας (σε ιδιαίτερο χώρο) , είτε στην οικία κάποιου αδελφού.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν τώρα την εποχή του κοροναϊού εκτός από τις τακτικές συναθροίσεις προσευχής και ακρόασης του λόγου του Θεού.